Menu
Spread the love

Onderhoud houten vloer

Onderhoud houten vloer

 

Houten vloeren zijn niet alleen een karaktervolle keuze, maar ook een praktische keuze wanneer het aankomt op onderhoud. Met minimale inspanning kun je de natuurlijke schoonheid van je vloer behouden. Dagelijks onderhoud is verrassend eenvoudig – een snelle stofzuigbeurt om los stof of vuil te verwijderen en, indien nodig, een lichte dweilbeurt (met een klein beetje vloeibare groene zeep) voor een frisse uitstraling.

Efficiënt dagelijks onderhoud

Voor alledaags onderhoud volstaat een stofzuiger om stof en/of vuil te verwijderen zonder het hout te beschadigen. Afhankelijk van de afwerking van je vloer is een lichte dweilbeurt met vochtige doek genoeg voor een schone en stralende vloer. Dweilen is mogelijk bij vloeren met een afwerking van wasolie. Vloeren met een afwerking met boenwas kun je niet dweilen, maar is daarentegen wel makkelijk plaatselijk bij te werken. Beide afwerkingen zijn onderhoudsvriendelijk op hun eigen manier en, zoals kenmerkend voor hout, worden houten vloeren natuurlijk met de jaren mooier.

Onderhoud houten vloer

Keukenvriendelijk

De keuken, vaak een levendige plek in je huis, is geen uitzondering als het gaat om het plaatsen van een houten vloer. Door de minimale onderhoudseisen maakt hout, mits afgewerkt met wasolie, een welkome aanvulling in je huis én keuken!

Conclusie

Een houten vloer voegt niet alleen warmte en karakter toe aan je huis, maar vereist ook minimaal onderhoud. Ontdek het gemak van het behouden van de pracht van hout en geniet van de tijdloze elegantie die het met zich meebrengt. Maak van jouw huis een plek waar stijl en eenvoud samenkomen, dankzij het onderhoudscomfort van onze houten vloeren.