Menu
Spread the love

Happy Clients

KV Klanten Vertellen RGB

Reviews voor De Oude Plank

Ontdek hieronder alle reviews van onze klanten en laat ook je eigen beoordeling achter door op de knop te klikken!

9.4

Prachtige vloer en geweldige service

In de showroom zeer prettig geholpen. Vervolgens zijn duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen.De vloer is prachtig geworden. En dat door kundige en zeer vriendelijke mensen.Complimenten en zeer aan te bevelen
- Stolwijk

Geweldig

Wat een persoonlijke, deskundig, open en eerlijk contact met het personeel van de oude plank. Je noemt het personeel, maar zo voelt het geen eens. Zo persoonlijk was het. Prettige communicatie en keurig werk inclusief altijd de mogelijkheid om even te bellen met vragen.
- Oosterland

Uitmuntende kwaliteit en service

De Oude Plank heeft bij ons een schitterende houten vloer gelegd met unieke uitstraling. De vloer is met veel vakmanschap en hard werken superstrak gelegd. Het is iedere dag weer een feestje om over deze vloerverwarmde visgraat te lopen, absolute aanrader.
- Soest

Toppie!

Top product geleverd, goede communicatie vooraf, tijdens en achteraf en vakkundig personeel.
- Mierlo

Ontzettend mooie vloeren en perfecte service

De Oude Plank heeft bij ons een prachtige Versailles vloer gelegd en mooie planken op de overloop en overige kamers. We zijn ontzettend blij en het team was vakkundig en behulpzaam. Nogmaals bedankt!
- Wassenaar

Schitterende vloer, professionale vakmensen

Wij hebben ons huis uit 1910 gerenoveerd. De oude houten zijn verwijderd, een nieuwe renovatievloer is geplaatst met vloerverwarming. De visgraat vloer van De Oude Plank maakt het helemaal af. Professioneel en met veel toewijding en hard werken geplaatst door vakmensen.
- Soest

Echt top!

We zijn gevallen voor de Oude Plank niet alleen om de prachtige vloeren, maar vooral vanwege het feit dat het een klein bedrijf is met persoonlijke aandacht en duidelijke ambacht. Ze zijn eerlijk in hun advies, duidelijk en denken in mogelijkheden. De mannen die over de vloer 😉 kwamen waren ontzettend vriendelijke en hardwerkende kerels die ook nog eens heel netjes te werk gingen.We zijn echt mega blij met de manier waarop ze ons als klant hebben behandeld en de vloer is toevallig ook nog eens wat we hadden gehoopt. Echt top!
- Eindhoven

Top bedrijf!

Persoonlijke benadering, goed advies en vakkundig gelegd. Niks is teveel en er wordt meegedacht! 2e vloer nu via Oude Plank en nog stteds erg tevreden!
- Eindhoven

In één woord fantastisch!

Na ruim 15 jaar gezocht te hebben naar een mooie en authentiek lijkende Versailles-vloer, stuitten we via Google op De Oude Plank. De foto's op de website zagen er zo indrukwekkend uit, dat we gelijk naar Best zijn gereden. Toen Simone ons de vloer in het echt liet zien, waren we direct verkocht. En de vloer ook! Ze beloofde ons de beste vloerenleggers van Nederland en ze heeft woord gehouden. Waren we voor aanvang bang dat we nog met overzetplinten of afdeklatjes zouden moeten werken, niets bleek minder waar. Kees en Marcel hebben de vloer strak tegen de 120 jaar oude, originele plinten, hoe krom soms ook, weten te leggen. Vakmanschap in het kwadraat!Simone, Kees en Marcel: hartelijk dankt!
- Velp

Fijne mensen om mee te werken.

Simone en haar team zijn een fijne groep mensen om mee te werken. Denken mee, zijn goed voorbereid en flexibel. Top !N.B. Prachtige vloer geleverd.
- Zeist

Prachtige houten vloeren en een fijn bedrijf om mee samen te werken!

In ons huis in Amsterdam dat we eerder dit jaar verkocht hebben hadden we ook al een prachtige Frans oud eiken vloer van De Oude Plank - en het is dat de kopers 'm graag wilden houden, anders hadden we 'm zeker meegenomen naar ons nieuwe huis is Friesland: zo blij waren we er naar 14 jaar nog altijd mee.We zijn deze zomer dus opnieuw naar de showroom van De Oude Plan afgereisd. Eigenlijk wilden we gewoon weer precies dezelfde vloer, maar Simone kwam met een heel leuk idee om ditmaal met planken in verschillende breedtes te werken, om er toch een nieuwe twist aan te geven. Inmiddels ligt de vloer en het effect van die verschillende plankbreedtes is heel mooi.Sowieso was het weer een feestje om met De Oude Plank samen te werken! Het is een hartstikke leuk bedrijf met een inspirerende showroom en prachtige kwaliteitsproducten, goed advies en een deskundig team van vakmensen. Er wordt zowel met de klant als intern/onderling proactief, helder en volledig gecommuniceerd. Je kunt er bij De Oude Plank gewoon op rekenen dat je door hen meegenomen wordt in het proces en dat afspraken worden nagekomen - en het is in de huidige markt heel fijn om daar op te kunnen rekenen (want dat is zeker geen garantie, weten we uit recente ervaring met andere leveranciers).Wij zijn weer super blij met onze tweede nieuwe vloer en het verloop van het hele traject. "Tot over 14 jaar", zeiden de monteurs bij het afscheid - en dat zien we er op basis van onze tweede goede ervaring met De Oude Plank te zijner tijd zeker weer van komen!
- Warns

Superteam, zowel in de showroom & tijdens het leggen!

Wij hebben de gehele benedenverdieping laten leggen. Ze zijn allen zeer flexibel, meedenkend en professioneel! We zijn zó blij dat we bij de Oude Plank de vloer hebben gekozen. Het is het geld dubbel en dwars waard. Fijne ervaring met fijne mensen.- Floor & Willem
- Roosendaal

Top kwaliteit, zeer kundig en heel vriendelijk!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe houten vloeren! Werkelijk prachtig gedaan. Het resultaat is verbluffend. Daarbij ook nog eens uiterst vriendelijk personeel! In één woord: top!Dank jullie wel!
- Schiedam

helemaal tevreden

Bij de Oude Plank hebben ze mooie vloeren en de heren die de vloer leggen doen het geweldig goed. We zijn erg blij met het eindresultaat.
- BUREN GLD

Een tof bedrijf

Van begin tot eind een goede ervaring gehad met De Oude Plank. Het feit dat zij werken met hergebruikt hout was voor ons de aanleiding om de showroom te bezoeken. Het uitgebreide aanbod verraste ons in positieve zin, evenals de toegewijde manier waarop we geholpen werden. Mensen die achter hun product staan, maar je niets willen opdringen. Voordat de aankoop werd bevestigd werd eerst de situatie bij ons thuis beoordeeld vanwege enkele uitdagingen m.b.t. onze vloer. Het resultaat is heel mooi geworden. Veel complimenten voor het personeel, ze dachten mee met onze wensen en waren flexibel toen het wat anders liep dan gepland. Gewoon een tof bedrijf!Eldine - Amsterdam
- Amsterdam

Fantastische

De oude plank gevonden na een speurtocht op het Web en de sociale media. Op een zaterdag vanuit Haastrecht vertrokken naar Brabant, bij het binnentreden van de showroom wisten we gelijk dat we hier goed zaten. Zo horen houten vloeren eruit te zien, ook vonden we al snel de traditionele vissengraat vloer die we zo graag wensten. Verder kijken hoefde niet, we hebben gelijk besteld. Altijd vriendelijk en met kennis van zaken zijn we geholpen, ook de werknemer die de vloer kwam leggen was altijd vriendelijk en heeft de vloer op een perfecte ambachtelijke manier gelegd. Welke kleur hout of welke manier van leggen je ook wenst, bij de oude plank kan het. Super blij met onze vloer!!!
- Haastrecht

Servicegericht en klantvriendelijk

Monteur heeft de vloer heel mooi gelegd. Vriendelijk en oplossingsgericht. Vloer voldoet aan alle verwachtingen!
- Bovenkarspel

Goede begeleiding en een prachtige vloer

De vloeren waren snel en vakkundig gelegd. De tweede laag olie zelf opzetten ging prima . Het lijkt of ze oorspronkelijk in het huis zaten. Heel goed advies gekregen dus. We genieten er van.
- Velp

We zijn zeer te vreden

Meer dan tevreden. Van ontvangst tot aan een schitterende vloer, we zijn zeer tevreden.
- Beuningen

Begin hier kijk niet verder

Wij zijn op verschillende adressen geweest, opzoek naar een eiken visgraat tijdverspilling, Wij kwamen bij de oude plank en wisten gelijk dat we hier gingen slagen. Van begin tot eind was de communicatie uitstekend en de leggers zijn vakmannen
- Nijkerk

Slechte service achteraf

Vloer is goed gelegd, maar naar ons idee wijkt de kleur af. Diverse keren gevraagd of men wil komen kijken, maar hier wordt geen gehoor aan gegeven.

Reactie van het bedrijf

Beste heer Thomassen,Wij betreuren uw review. Echter zijn wij van mening dat de kleur van uw vloer hetzelfde is zoals het voorbeeld in onze showroom. Wij hebben u een aantal keren uitgenodigd in onze showroom om hiernaar te komen kijken. Helaas heeft u hiervan nog geen gebruik gemaakt.Met vriendelijke groet, De Oude Plank

- Beers

Vloeren met karakter!

Wat een ontzettend leuk en goed bedrijf. Met recht vloeren met karakter! Fijne sfeer met leuke mensen met passie voor mooie vloeren. Vakmanschap in uitvoering.
- Den Bosch

Mensen met passie die kwaliteit leveren!

Vanaf het eerste moment dat je bij de Oude Plank binnen stapt weet je dat je te maken hebt met mensen met passie voor houten vloeren.Het contact is gemakkelijk, snel en accuraat. Net als de mannen die de vloer kwamen leggen.Kortom kwaliteit! Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar het resultaat is er zeker naar.
- 's-Hertogenbosch

Perfect gelegd

De vloer is precies zoals we het voor ogen hadden en is super mooi gelegd. Vakmanschap! Wel was er geen flexibliteit in het ruim van te voren aanpassen van de datum waarop deze werd gelegd. Omdat we met een nieuwbouwhuis zaten welke later werd opgeleverd werden we gedwongen om de vloer te laten leggen op een moment dat andere zaken nog niet waren gedaan. Wat voor ons erg onhandig was. Er werd totaal niet mee gedacht. Het was die afgesproken datum of 3 maanden later. Dat was uiteraard ook geen optie. De dame wie ons de vloer heeft verkocht was tijdens de verkoop een stuk vriendelijker, meedenkender en flexibeler dan na het moment dat de vloer al was aangeshaft.Maar al met al nu heel erg blij met de vloer.
- de Groot

puur vakmanschap

Wat een vakman is Marcel en daarnaast ook nog erg flexibel en meedenkend.
- Dordrecht

Geweldig

Bij binnenkomst in de winkel kregen wij al het gevoel deze mensen weten waar ze over praten. Naar goed advies uiteindelijk de vloer besteld. Vervolgens de datum afgesproken wanneer deze gelegd kon worden. Uiteraard werd de vloer door hun op de afgesproken dagen gelegd.De medewerker Marcel in 1 woord fantastisch. Daarom raden wij iedereen dit adres aan.Bedankt voor de prachtige vloer.
- Veghel

Woaw, wat een service!

We zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen door de Oude Plank. Bij vragen over het leggen zijn ze heel behulpzaam geweest, top!
- Bussum

Prachtige vloeren, vakwerk

Het uitzoeken van de vloer was informatief en daardoor goed te doen. We hadden al afbeeldingen gezien van gelegde vloeren en het was duidelijk dat we voor iets ouds en moois best om wilden rijden. In de voorbereidingen van de werkzaamheden, zoals een situatie rond de aflevering, vond ik de communicatie wat straf. De uitvoerders waren fantastisch, aardig en flexibel. Er waren andere mensen uit de bouw die toevallig langskwamen en die waren onder de indruk van het vakwerk. De vloer ligt als een plaatje. Het zelf aanbrengen van de beschermende olie is wel een nadeel. Maar verder werd alles ontzorgd en kon ik ook nog contact opnemen toen ik na het leggen een vraag had. Ik zou het al met al zeker aanraden. Het is niet goedkoop, maar als je het ervoor over hebt, dan heb je wel een unieke vloer.
- Amsterdam

Uitermate vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar

De Oude Plank doet er alles aan om te achterhalen wat de klant voor ogen heeft. Nu zijn er twee mogelijkheden:1. De klant krijgt datgene precies 2. De klant krijgt iets anders; namelijk iets veel mooiers..
- Blaricum

perfect

Zeer goed geholpen in de shop. Goed kunnen overleggen hoe en wat we wilden.de vragen die we nog hadden zijn bij het plaatsen nog eens goed doorgenomen qua kleur afwerking en leg richting.Meeste tevreden ben ik over de mannen die de vloer geplaatst hebben. Wat een top mannen!!
- Weert

prima!

De oude plank is een bedrijf met een grote mate aan ervaring. Dat is al merkbaar bij het uitzoeken van de vloer. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, alle tijd ingepland om alle mogelijkheden te bekijken en tot slot volgt een uitstekend advies. Wij zijn blij met de keuze van de vloer. Wij hebben gekozen voor een vloer voor de gehele woning. De vloer is vervolgens heel mooi gelegd en - op ons verzoek - ook voorzien van plinten. In vier dagen tijd hebben de monteurs de vloer gelegd. Kortom, vakwerk van professionals op alle onderdelen van het proces.
- Zutphen

Geweldig bedrijf met topkwaliteit en topservice

Een Versailles vloer diagonaal laten leggen in huis, wat is het mooi geworden!Vlotte service waarvan het plezier en deskundigheid vanaf spatte, aanrader!
- ROTTERDAM

Geweldig

Mooie onderscheidende vloer. Vooraf goede communicatie. Netjes gelegd! Vaklui!
- Verheul

Betrouwbaar, zeer vakkundig bedrijf!

Houten vloer op twee verdiepingen pas laten leggen. Ik ben een enorme zeiksnor maar had niks aan te merken op het geleverde werk. In een woord super! Aardige gasten ook!
- Vught

In één woord prachtig!

Door De Oude Plank vanaf het allereerste telefonische contact geweldig geholpen en geadviseerd. En vandaag was het dan zover hij ligt en hij is prachtig! Hier worden we heel blij van! Dankjewel voor deze fantastische eiken visgraat vloer hier gaan wij heel veel plezier van hebben!
- Poeldijk

Droomvloer!

Allereerst al heel goed en eerlijk geadviseerd in de winkel, er werd alle tijd voor ons genomen om naar ons te luisteren en mee te denken. Bijv. over de kleur. De vloer is prachtig gelegd en heeft precies de karakteristieke uitstraling die we graag willen! Dat is ook echt de kracht van dit bedrijf. Wij worden iedere dag blij als we onze kamer binnenkomen. Het is echt onze droomvloer!
- Rijswijk

Goede service, mooie vloer

De vloer is in twee dagen er netjes ingelegd. Is precies geworden zoals we hadden verwacht. Behulpzame leggers.
- Aalsmeer

Vriendelijk en ervaren

Prettig en fijn ambachtelijk bedrijf. Beetje feedback: offerte wat rommelig op papier gezet.
- Hilversum

prachtige vloer en zeer vakkundig gelegd

Deskundig, bijzonder prettige advisering in de winkel. grote keuze, geen verkooptechnieken gewoon eerlijk en duidelijk advies. Niet opdringerig. Zeer aan te bevelen. Prachtige vloeren. Uiterst vakbekwame, vlotte plaatsing van de vloer.en dan als alles klaar is ontvang je ook nog eens een flesje wijn!Wordt erg gewaardeerd
- Heerjansdam

Helemaal goed

Prettig contact zowel in de winkel als met diegenen die de vloer kwamen leggen. Meedenken, prettig in omgang en afspraken goed nagekomen. Kortom helemaal goed
- Mierlo

Aanrader !!! Uitstekend werk

Fijne vriendelijke mensen met verstand van zaken. Na bezoek aan de showroom is er een eiken vloer gekozen .., prachtig en vakkundig aangebrachtDuidelijke communicatie en contact !!!!
- Vrijhof

Top bedrijf met supere kwaliteit

Wij zijn super blij met onze nieuwe/ oude vloer! Het maakt de hele kamer!!
- Dongen

heldere service. Betrouwbaar personeel

intake in winkel prima verzorgd. Goed advies en uitvoering volledig OK met goed en betrouwbaar personeel. De Oude Plank is een aanrader!
- Houten

Prima

Vanaf kennismaking in de Oude Plank tot aan de afwerking thuis liep alles gesmeerd.
- Wijchen

Top bedrijf

Mooi visgraat parket. Alles netjes op tijd, goeie communicatie. De parketleggers leverden top werk af. Overleg over moeilijke plekken, netjes met de spullen omgaan. Zo hoort het. Wij zijn heel tevreden
- Rotterdam

zeer servicegericht

We hebben alleen maar goede ervaringen bij De Oude Plank. Oriënteren in de winkel, e-mailen over een offerte en over onze vragen, de aankoop van de vloer, de montage en de nazorg: de medewerkers deden er alles aan om ons tevreden klanten te maken. En dat zijn we!
- Amersfoort

Het is een prachtige vloer geworden!

Goed advies, duidelijke afspraken, vakkundige montage.
- Amsterdam

Snel, precies en goede nazorg!

We zijn ontzettend blij dat we voor de Oude Plank gekozen hebben. We verbaasden ons over de snelheid van het leggen en de daarbij komende precisie. Het zijn vakmensen en zowel in de winkel, als de installateurs hebben ons goed geïnformeerd. Ze waren bij 5 planken vergeten te spijkeren en hiervoor kwamen ze zonder problemen de volgende dag meteen langs. Top service!
- Eindhoven

Zeer ervaren vakman Kees is topper

Kees denkt mee hoe de visgraatvloer het mooiste ligt met overgang en suite kamer.
- Breda

Dit is wat je verwacht van een goede zaak

Mooie showroom, kwaliteit materialen, passie voor het vak en veel zorg voor communicatie met de klant. Ook de installatie van de vloer verliep volgens afspraak, vlot en met oog voor detail.
- Eindhoven

Wij hebben een super ervaring met jullie bedrijf en ik kan jullie zeker aanbevelen.

Onze houten vloer is zeer professioneel geplaatst en ook was de planning zeer correct. Wij zijn voor de 100% tevreden.Bedankt voor de vlotte service alsook de professionele plaatsing.Mvg
- MERELBEKE

Een unieke vloer zoals jij het wilt!

De oude plank verkoopt unieke vloeren die je niet in elke winkel tegen komt. Het samenstellen van je vloer bevat veel mogelijkheden. Verschillende hout soorten, afmetingen en verschillende kleuren zorgen er voor dat je de vloer helemaal naar jouw smaak kan maken.Personeel in de winkel en de monteurs die de vloer komen leggen zijn zeer attent. Communicatie via de mail en telefoon gaat wat moeizamer.
- Woerden

Prachtige visgraatvloer

Super mooie showroom met veel keuze aan vloeren. Zeer goed en uitgebreid advies gekregen. Vakkundig gelegd en nu genieten we er elke dag van. Veel mooier dan verwacht.
- Hummel

Prima vloer en prima service!

We zijn erg positief over De Oude Plank. In de ruime en sfeervolle showroom zijn goede voorbeelden van de vloeren te zien. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons informatie te geven. Ook het leggen van de vloer gebeurde op vakkundige wijze, niets dan lof!
- Almere

prima service, goed en bekwame uitvoerders

Uitzoeken en bestellen in prettige sfeer, installatie door aardige en vakbekwame vakmensen. Prachtige vloer. Enig minpuntje is dat niet overal voor het mooiste stukje hout is gekozen bij het leggen. 'Alleen Allah is perfect' zullen we maar zeggen.
- Tilburg

Persoonlijk en goed

In de winkel uitstekend geholpen en geïnformeerd, met veel aandacht. Reden enthousiast terug naar huis.Het leggen van de vloer ging snel en het resultaat is fraai. Attent ook het flesje wijn bij levering (jammer dat het doosje niet goed afsloot, waardoor de fles kapot viel op de vloer - een andere vloer gelukkig)
- Heemstede

Deze geweldige vloer maakt ons elke dag blij!!

De Oude Plank staat voor deskundig advies, kwaliteit en gemotiveerde medewerkers en deskundige leggers die met de klant meedenken.
- Nootdorp

Goede afspraken en een geweldig mooie vloer

De “Oude Plank” komt de afspraken uitstekend na. De vloer was binnen een dag gelegd, en werd direct in de olie gezet. Wij hadden gekozen om de 2e laag olie zelf aan te brengen. We kregen daarvoor instructies en de materialen. De vloer ligt er fantastisch bij en een fijn bedrijf om mee te werken.
- Best

Vakwerk geleverd!

Alle werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak en offerte. Vakmensen die plezier hebben in hun werk en hun vak verstaan! Bij zijn super blij met onze vloeren.
- Westkapelle

Erg mooie vloer door vakmensen gelegd

Van advies tot uitvoering en nazorg is dit perfect georganiseerd met liefde voor het werk en met oog voor wat het huis en de klant wilChapeau
- Helmond

Mooi

We zijn erg blij met de houten vloer in Hongaarse punt.Volgens afspraak gemaakt door vakkundige vloerleggers.
- Lochem

Perfecte service

Wij hebben enige tijd geleden een prachtige vloer gekocht en laten leggen door de Oude Plank.We hebben nog nooit zo'n goede service gehad als van de Oude Plank. In 1 woord perfect!! Dit is het bedrijf wat ik bij iedereen zal aanraden. Een dikke vette 10!!
- Zeist

Uitstekende service en vakkennis

Top ervaring gehad met oude plank. Begint al bij de goede service in de winkel wat meteen een fijn gevoel geeft.Daarna ook bij het monteren wordt er heel veel meegedacht en on the spot oplossingen bedacht om het mooiste resultaat te krijgen.Wij hebben een 300 jaar oud huis en geen muur staat recht op elkaar maar door de professionele vakmensen ziet het er toch fantastisch uit.
- Valkenburg

Top! Prachtige houten vloer, punctueel geleverd, vakkundig gelegd!

We zijn erg tevreden over onze nieuwe "oude planken" vloer. De bezorging verliep vlekkeloos en het leggen door vakbekwame en vriendelijke medewerkers ging sneller dan was voorzien.
- Boxtel

Fantastisch

Zowel de vakkundigheid, nakomen planning als nazorg zijn top geregeld.Vloer voldoet volledig aan de verwachtingen en de service is perfect.
- Essen

Zeer matig

Ik heb de stellige indruk dat dit een fake site is met al die hoge scores voor de oude plank.
- Koopmans

Goede service

Bij de oude plank terecht gekomen via internet Zeer deskundig goede uitleg Meedenkend Bij vragen altijd snel antwoord Scherpe prijs Snelle goede levering aan huis Kortom een goede zaak met hart voor het product en de klant
- Best

Geweldig personeel en goeie service

Na lang zoeken naar een geschikte vloer zijn we uiteindelijk bij de Oude Plank terecht gekomen en geslaagd. Goeie info en advies heeft ons doen besluiten daar een vloer te kopen. Prima afspraken en service. Ook de vloeren leggers hebben prima werk geleverd. Wij zijn dik tevreden. Ook de aftersales is erg goed. Wij willen de Oude Plank dan ook aanbevelen bij potentiële kopers.
- Wateringen

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goede service

Prettig geholpen. Afspraken worden nagekomen. Prachtige vloer! Eikenhouten vissengraat.
- Bodegraven

Zeer positieve ervaring, klantgericht en vriendelijk

De oude plank gaat niet alleen voor winst maar ook voor kwaliteit en services. De door mij gekochte parketvloer werd op afspraak keurig op tijd geleverd. De chauffeur is zelf een ervaren legger van parketvloeren, en van hem kreeg ik buitengewoon goede tips voor het leggen en behandelen van de vloer. Mijn dank hiervoor, want mede door zijn yips heb ik geheel zelfstandig de parketvloer gelegd.
- Oisterwijk

Vakmanschap

Goede en vakkundige montage, denken mee met de klant om lastige plekken mooi te leggen. Prima communicatie.We zijn heel tevreden met onze mooie vloer!!
- Katwijk

Mooi product met een goed verhaal en gelegd door vaklui!

Keurig conform afspraak, prima uitleg en service.Zeker de investering waard.
- Eindhoven

Super mooie vloer en snel gelegd

Oude plank werkte schoon (zo schoon mogelijk, het is wel hout natuurlijk), snel en met een erg geslaagde vloer als resultaat. Personeel, zowel verkoop als montage erg vriendelijk.
- Eindhoven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies bij de keuze van de vloer. Ook prima advies hoe e.e.a. aangepakt moest worden ivm. aanhechting op bestaande vloer. Er moest nl. een nieuwe vloer tegen een bestaande oude parketvloer aangelegd worden. Het enige minpuntje bij ons was de wat vertraagde offerte die ook nog niet helemaal klopte. Dit hebben we samen prima opgelost. Leggen van de nieuwe vloer ging snel en vakkundig. Het schuren van de oude vloer en nieuwe vloer door Hans noem ik subliem. Het geduld en vakmanschap straalde er vanaf. Uiteindelijk een fantatsich mooie "nieuwe" oude vloer en met een nieuwe vloer er tegenaan. We krijgen veel complimenten over het resultaat.
- Nieuwegein

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en uitgebreid advies. Persoonlijke aandacht en servicegerichte verkoopster. Prijs is ook netjes. Wij hebben veel plezier van de schitterende oude vloer.
- Driebergen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een mooie vloer(en)!lang op zoek geweest maar op de VT wonen beurs hebben we de visgraat Frans eiken gezien. Dat was hem! En wat is de vloer mooi geworden. Heel veel complimenten,van iedereen. Boven ook eiken gekozen, zwevend planken smal en breed. De vloer boven werkt een beetje wat kieren maar dat hoort bij deze stijl. Echt vakwerk van de mannen die totaal 5 dagen bezig waren. Heel blij!
- Abcoude

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, een eiken visgraat vloer afgewerkt met wasolie. De adviezen en begeleiding vanuit de showroom zijn professioneel en zeer klantvriendelijk. En dat geldt zeker ook voor de monteurs. Super thx!
- amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superblij met mijn nieuwe vloer die er niet als nieuw uitziet maar lekker doorleefd en vertrouwd. De vakmannen hebben snel en vakkundig werk geleverd en uitleg gegeven.
- Den Haag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelfs na drie jaar wordt via coulance zonder enige terughoudendheid een plankje van onze Frans eikenhouten vloer direct vervangen op een uitermate deskundige wijze. Aanbeveling en pluim zeker waard!
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I’m super happy with my beautiful new floor couldn’t be any better… The guys who laid it highly skilled and professional, punctual and reliable and deliver what they promise. I would recommend this floor company, of all of the companies I have worked with in the renovation of my apartment this company is by far the best. The product they deliver is sublime. Ten out of ten

Reactie van het bedrijf

Thank you very much for this great review!

- AMSTERDAM

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij zoeken op internet naar oude vloeren gestuit op De Oude Plank. Toch maar eens een bezoek gebracht. Schitterende showroom met mooie vloeren maar vooral verrast door het ruime assortiment aan meubels en decoratieve objecten (ook voor buiten). Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel zakelijk als prive de vloeren gehaald bij de Oude Plank en niks dan lof. Professioneel bedrijf met mooie produkten en waar het fijn is om naar binnen te stappen. Personeel erg vriendelijk , klantgericht en denkt echt met je mee. Voor mooie houten een absolute aanrader !

Reactie van het bedrijf

Dank je Lodewijk voor deze schitterende beoordeling!

- Huis ter Heide

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige firma. Vriendelijk ontvangst in showroom. Prachtige vloeren en sublieme opvolging na plaatsing order.

Reactie van het bedrijf

Dank je Hans en Anniek voor deze schitterende beoordeling!

- Haren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed overleg, ondanks de afstand Best en Bergen NH. Flexibiliteit in de montage ook in deze drukke periode . Vooralsnog geen klachten over de ( massieve0 houten vloer in combinatie met de vloerverwarming

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

- Bergen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Best lang rondgekeken enkele jaren geleden naar een prettige leverancier van kwalitatief goede, mooie maar toch redelijk betaalbare vloeren en ... gevonden!D.O.P. heeft recent voor de tweede keer geleverd en wederom tot volle tevredenheid: mooie planken, keurig gelegd en volledig als afgesproken zonder gedoe. De precieze maatvoering(en) van onze eerdere planken had men niet meer, maar het geopperde alternatief voldoet uitstekend.

Reactie van het bedrijf

Dank je Irvin voor deze mooie schitterende beoordeling!

- Den Haag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende dienstverlening en advies. Goede communicatie. Prettige parketleggers. Erg flexibel bij het (op het laatste moment) aanpassen van wensen. Vriendelijke medewerkers.

Reactie van het bedrijf

Dank u voor deze prachtige beoordeling!

- Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meerdere keren een prachtige vloer bij De Oude Plank gekocht, altijd goede kwaliteit en superfijne service. Prijzen en leveringsafspraken zijn duidelijk, geen verrassingen achteraf! Wat mij betreft TOP!

Reactie van het bedrijf

Dank je Digna voor deze prachtige beoordeling!

- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel blij met de prachtige houten vloer die de oude plank bij ons heeft gelegd!

Reactie van het bedrijf

Dank je Carlein voor deze mooie beoordeling!

- Haarlem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met de Oude Plank is uitstekend. Hun advies is deskundig en zij denken gied met je mee. De service is geweldig en ook de ‘nazorg’ is top. Zij bellen mij ieder jaar of ik nog tevreden ben of problemen heb. Nadat ik zelf verf had gemorst op mijn eikenhouten vloer zijn zij direct gekomen en hebben het probleem (gratis) verholpen. Ik raad de Oude Plank van harte aan.

Reactie van het bedrijf

Dank je Nicole voor de deze mooie beoordeling!

- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Have used De Oude Plank for my home and office, also recommended to friends. Quality product and a wonderful team!! And last but not least , fair prices.

Reactie van het bedrijf

Thanks Sarah for your great review!

- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg tevreden met onze vloer, zeker omdat ons huis bijna 100 jaar oud is en er dus geen muur recht of haaks staat een super resultaat!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

- Lisse

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor mooie, echte, doorleefde houten vloeren moet je gewoon bij de Oude Plank zijn. Mensen met passie voor het vak, weten er alles van af, erg vriendelijk. Heb al in vier van onze grote (90m2) ruimtes eiken vloeren gelegd en nooit getwijfeld: gewoon naar de Oude Plank!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Tot snel weer!

- Den Haag

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige vloer. Zeer goed gelegd. Alles naar wens geregeld!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

- Eindhoven
99 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Happy clients