Houten vloeren op vloerverwarming - Alle vloeren op voorraad - Prijzen inclusief btw - Eigen monteurs in dienst - Levering en montage door heel Nederland - Afhalen en/of levering (zelf leggen) ook mogelijk -
Menu
Spread the love

Inspiratie: 5 soorten eiken visgraat

Inspiratie: 5 soorten eiken visgraat

Als je op zoek bent naar een vloer die niet alleen tijdloos is, maar ook karakter en warmte toevoegt aan je interieur, dan is een eiken houten visgraat vloer de perfecte keuze. Dit klassieke motief blijft een favoriet onder interieurontwerpers en huiseigenaren vanwege zijn elegante uitstraling en veelzijdigheid.

7×35 cm visgraat vloer

De 7×35 cm visgraat vloer is een tijdloze keuze die een subtiele elegantie toevoegt aan elk interieur. Met zijn klassieke afmetingen creëert deze maat een verfijnde uitstraling die perfect past bij zowel traditionele als moderne decors.

8×40 cm visgraat: ruimtelijk en stijlvol

Voor wie op zoek is naar net dat beetje extra ruimte en grandeur, is de 8×40 cm visgraat een uitstekende optie. Deze afmeting zorgt voor een ruimtelijke gevoel, terwijl het klassieke eiken visgraatpatroon behouden blijft.

7×49 cm visgraat: slank en elegant

Met haar slanke en elegante eiken planken is de 7×49 cm visgraat een statement op zich. Dit formaat voegt extra elegantie toe aan elke kamer en zorgt voor een uitstraling waar je hoe dan ook indruk mee maakt.

Een stijlvolle kamer met een visgraat vloer

Dubbele visgraat: Een unieke twist

De dubbele visgraat zorgt voor een unieke twist aan het visgraatpatroon. Door 2 plankjes van 7×28 naast elkaar te leggen, ontstaat een geheel nieuwe interpretatie van de klassieke visgraat. Het voegt een speels element toe aan je vloer en zorgt voor een verrassende en eigentijdse uitstraling.

Samengestelde visgraat: Ideaal voor vloerverwarming

Onze samengestelde visgraat van 7×35 cm is een visgraat motief welke zeer geschikt is voor op vloerverwarming. Zowel op vloerverwarming via cv, hybride of met een warmtepomp. Zo hoef je niet in te leveren op stijl om te genieten van de voordelen van een warme vloer.

Ontdek onze selectie visgraat vloeren in onze showroom en vind de perfecte match voor in jouw huis.