8.8
Prima advies bij de keuze van de vloer. Ook prima advies hoe e.e.a. aangepakt moest worden ivm. aanhechting op bestaande vloer. Er moest nl. een nieuwe vloer tegen een bestaande oude parketvloer aangelegd worden.
Het enige minpuntje bij ons was de wat vertraagde offerte die ook nog niet helemaal klopte. Dit hebben we samen prima opgelost.
Leggen van de nieuwe vloer ging snel en vakkundig.
Het schuren van de oude vloer en nieuwe vloer door Hans noem ik subliem. Het geduld en vakmanschap straalde er vanaf.
Uiteindelijk een fantatsich mooie "nieuwe" oude vloer en met een nieuwe vloer er tegenaan. We krijgen veel complimenten over het resultaat.
- Nieuwegein
10
- leiden
9
Deskundig en uitgebreid advies. Persoonlijke aandacht en servicegerichte verkoopster. Prijs is ook netjes. Wij hebben veel plezier van de schitterende oude vloer.
- Driebergen
9.4
Wat een mooie vloer(en)!lang op zoek geweest maar op de VT wonen beurs hebben we de visgraat Frans eiken gezien. Dat was hem! En wat is de vloer mooi geworden. Heel veel complimenten,van iedereen. Boven ook eiken gekozen, zwevend planken smal en breed. De vloer boven werkt een beetje wat kieren maar dat hoort bij deze stijl. Echt vakwerk van de mannen die totaal 5 dagen bezig waren. Heel blij!
- Abcoude
8.7
- Utrecht
9
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, een eiken visgraat vloer afgewerkt met wasolie. De adviezen en begeleiding vanuit de showroom zijn professioneel en zeer klantvriendelijk. En dat geldt zeker ook voor de monteurs.
Super thx!
- amsterdam
9
Superblij met mijn nieuwe vloer die er niet als nieuw uitziet maar lekker doorleefd en vertrouwd. De vakmannen hebben snel en vakkundig werk geleverd en uitleg gegeven.
- Den Haag
9
- Nijmegen
9.3
Zelfs na drie jaar wordt via coulance zonder enige terughoudendheid een plankje van onze Frans eikenhouten vloer direct vervangen op een uitermate deskundige wijze. Aanbeveling en pluim zeker waard!
- Amsterdam
9
- Waalre
10
I’m super happy with my beautiful new floor couldn’t be any better… The guys who laid it highly skilled and professional, punctual and reliable and deliver what they promise. I would recommend this floor company, of all of the companies I have worked with in the renovation of my apartment this company is by far the best. The product they deliver is sublime. Ten out of ten
- AMSTERDAM
8
- Breukeleveen
8.8
- Bodegraven
9
Bij zoeken op internet naar oude vloeren gestuit op De Oude Plank. Toch maar eens een bezoek gebracht. Schitterende showroom met mooie vloeren maar vooral verrast door het ruime assortiment aan meubels en decoratieve objecten (ook voor buiten). Aanrader!
9.2
Zowel zakelijk als prive de vloeren gehaald bij de Oude Plank en niks dan lof. Professioneel bedrijf met mooie produkten en waar het fijn is om naar binnen te stappen. Personeel erg vriendelijk , klantgericht en denkt echt met je mee. Voor mooie houten een absolute aanrader !
- Huis ter Heide
9.8
Geweldige firma. Vriendelijk ontvangst in showroom. Prachtige vloeren en sublieme opvolging na plaatsing order.
- Haren
8.3
Goed overleg, ondanks de afstand Best en Bergen NH.
Flexibiliteit in de montage ook in deze drukke periode .
Vooralsnog geen klachten over de ( massieve0 houten vloer in combinatie met de vloerverwarming
- Bergen
9.7
Best lang rondgekeken enkele jaren geleden naar een prettige leverancier van kwalitatief goede, mooie maar toch redelijk betaalbare vloeren en ... gevonden!

D.O.P. heeft recent voor de tweede keer geleverd en wederom tot volle tevredenheid: mooie planken, keurig gelegd en volledig als afgesproken zonder gedoe. De precieze maatvoering(en) van onze eerdere planken had men niet meer, maar het geopperde alternatief voldoet uitstekend.
- Den Haag
9
Uitstekende dienstverlening en advies. Goede communicatie. Prettige parketleggers. Erg flexibel bij het (op het laatste moment) aanpassen van wensen. Vriendelijke medewerkers.
- Utrecht
10
Meerdere keren een prachtige vloer bij De Oude Plank gekocht, altijd goede kwaliteit en superfijne service. Prijzen en leveringsafspraken zijn duidelijk, geen verrassingen achteraf! Wat mij betreft TOP!
- Amsterdam
9.7
Heel blij met de prachtige houten vloer die de oude plank bij ons heeft gelegd!
- Haarlem
10
Mijn ervaring met de Oude Plank is uitstekend. Hun advies is deskundig en zij denken gied met je mee. De service is geweldig en ook de ‘nazorg’ is top. Zij bellen mij ieder jaar of ik nog tevreden ben of problemen heb. Nadat ik zelf verf had gemorst op mijn eikenhouten vloer zijn zij direct gekomen en hebben het probleem (gratis) verholpen. Ik raad de Oude Plank van harte aan.
- Amsterdam
10
Have used De Oude Plank for my home and office, also recommended to friends.
Quality product and a wonderful team!!
And last but not least , fair prices.
- Amsterdam
8.3
Wij zijn erg tevreden met onze vloer, zeker omdat ons huis bijna 100 jaar oud is en er dus geen muur recht of haaks staat een super resultaat!
- Lisse
10
Voor mooie, echte, doorleefde houten vloeren moet je gewoon bij de Oude Plank zijn. Mensen met passie voor het vak, weten er alles van af, erg vriendelijk. Heb al in vier van onze grote (90m2) ruimtes eiken vloeren gelegd en nooit getwijfeld: gewoon naar de Oude Plank!
- Den Haag
10
Prachtige vloer. Zeer goed gelegd. Alles naar wens geregeld!
- Eindhoven
26 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10