Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Mocht u hierna nog vragen hebben neem dan gerust even contact met ons op.

Kan er vloerverwarming onder mijn houten vloer?

Jazeker!! Veel van onze vloeren zijn mogelijk op een vloer met vloerverwarming. Tot voor kort dacht men dat hout niet te combineren was met vloerverwarming. Nu weten we gelukkig wel beter.  U kunt vloerverwarming zelfs als hoofdverwarming inzetten, in combinatie met een houten vloer. Daarmee is uw speelveld een stuk ruimer geworden: u bepaalt zelf of u al dan niet voor vloerverwarming kiest, ook als u een houten vloer wilt.

Moet ik een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Nee, dat is niet nodig. Tijdens openingstijden kunt u gewoon binnenlopen. Wilt u toch graag een afspraak, bijvoorbeeld voor een oriënterend gesprek? Dan adviseren we een doordeweekse dag. We maken graag tijd voor een goed advies.

Wat is de levertijd van mijn houten vloer?

Bijna al onze vloeren zijn direct uit voorraad leverbaar, afleveren kan zelfs vaak al binnen 1 week. Informeer altijd naar de huidige levertijd met betrekking tot levering en montage.

Waarom werkt De Oude Plank met eigen vloerenleggers?

Dat doen we omdat we dan zeker weten dat we met echte vakmensen te maken hebben, wat nodig is met de speciale houten vloeren die wij leveren en monteren. Bovendien kunnen we onze eigen leggers precies inzetten wanneer dat nodig is (oftewel: wanneer het in úw agenda past).

Pin It on Pinterest